Kus ma shoppan?

Kindlasti mõnikord mõtlete, kust leida lahedaid disainesemeid, mööblit, valgusteid, aksessuaare? Mõtlesin jagada mõndasid enda lemmik kohti, kus shoppan ja kogun inspiratsiooni või niisama unistan (et kui palgapäev oleks iga päev) 🙂

SNUG – e-poes on esindatud erinevad põhjamaade kaubamärgid nt. House Doctor, Bloomingville, Hübsch jt. Leiate sealt kõike Skandinaavia stiilis alates mööblist ja valgustitest kuni peeglite, vaipade ja muude aksessuaarideni välja.

STUDIO LIVING – lubab tuua meieni julge ja loomingulise disaini. Brändide valikut tehes on au sees eelkõige vähemtuntud väiketootjad ning jätkusuutlik Skandinaavia ja Euroopa mööblidisain, mida poest niisama ei leia.

NORDIC DESIGN HOME | Pärnu mnt 10, Tallinn – inspireeriv kaasaegne Skandinaavia mööbel, valgustid ja aksessuaaride salong Saarineni majas.

KROMO Disain | Kopli 16, Tallinn – salongist leiab sisustuselemente esikusse, kööki, vannituppa või kodukontorisse. Valikus Bolia minimalistlik mööbel, Maze taaskasutatud metallist tooted. Tuntud Taani brändi Normann Copenhageni põhjamaises stiilis originaalseid ja julgeid vorme.

TAKARA NORD | Niine 7, Tallinn – eriline koht, kus Skandinaavia vibe kohtub boheemlasliku stiiliga, etniline nüüdisaegsega ja vana uuega. Tegemist on elustiilipoega, kus lisaks mööblile leiab erilisi ja põnevaid kodusisustustooteid tervest laiast maailmast. Toovad maale brände HK Living, Love Warriors, Snowdrops Copenhagen ning Tine K. Home.

TREIMANN | Poordi 1, Tallinn – on oma tootevalikusse valinud parima kvaliteedi, moodsa disaini ja mõistliku hinnaga tooted Euroopa südamest. Lisaks mööblile pakuvad pidevalt täienevat valgustite ja aksessuaaride valikut, tähtsal kohal on ka tunnustatud Eesti kunstnike looming. Mulle meeldivad seal salongis eriti Notre Monde omanäolised kandikud ja Ethnicrafti mööbel.

MUSTER | Pärnu mnt. 139A, Tallinn – igavene lemmik, alati inspireeriv…Mustris võiks veeta tunde! Alati on väljapanekut nii ilusasti läbimõeldud ja kõike tahaks koju kaasa viia. Valikus on tapeete, mööblit, väiksemaid sisustustooteid, tekstiile ja PALJU muud.
Muide, ka neil on nüüd e-pood!

ELKE MÖÖBEL | Tedre 55, Tallinn – sealt leiab nüüd küll igaüks midagi…lai valik mööblit, valgusteid ja aksessuaare nii koju kui kontorisse. Brändide nimekiri, mida ELKE maale toob on metsik!

FURGNER | Sakala 7, Tallinn – kodusisustuskaupade pood, mille valikust leiab ennekõike põhjamaist ja kaasaegset disaini. Valikus on hästi disainitud, funktsionaalsed ja kvaliteetsed mööbliesemed, mille hinnasilt ei pane toolilt kukkuma.

EESTI DISAINI MAJA – ka päris oma Eesti disaini leiab rikkalikus valikus ning seda ma enamasti soetan Eesti Disaini Majast. Peale ehete ja kottide, müüakse seal ka mööblit, koju tekstiile, valgusteid ja keraamikat + midagi ilusat seinale.

PRISMA – teate, sealt leiab ka ikka ägedaid asju ning tihti palju soodsama hinnaga. Näiteks Iitala serviisid, Finlaysoni tekstiilid ja mõnikord olen sealtki vaibaga koju läinud 🙂

HOMEART sisustuspood + kohvik | Telliskivi 60a, Tallinn – Homeart on HYGGE vibe’ga kauplus, kus tunneb end nagu kodus. Põhitooted on käsitsi korjatud Skandinaavia kasutatud mööbel, mis on segatud trendikate koduvalgustitega, köögitooted, lauanõud, majapidamised, küünlad, tekstiilid jne. Kaupluses on ka lahe kohvik, mis pakub värskeid küpsetisi otse ahjust, suurepärast kohvi või klaasi veini 😛

TOBIAS & IDA | e-poest leiab igasugu põnevaid aksessuaare ja mööblit, valgusteid loomaks hubast ent modernset interjööri. Lisaks mööblile – valgustitele pakuvad imeilusat voodipesu, erinevaid mänguasju, aksessuaare lastetubadesse ning armastusega valmistatud orgaanilisi riideid pere pisematele ja naistele. Neil on ka väga aktiivne ja lahe Instagrami leht!

HÖME | Pihtla tee 24 – füüsiliselt Kuressaares asuv pööraselt põnev pood, kust leiab omanike reisidelt kaasatoodud taaskasutust, aga ka uusi ja boheemlasliku stiiliga asju. HÖME´l on nüüd ka täitsa toimiv e-pood, aga palju müüki toimub tegelikult instagrami lehe ja story´de kaudu, kuna postitavad iga päev inspireerivaid ja ilusaid kaadreid oma poekese eri nurkadest. Pean tunnistama, et pole kordagi tühjade kätega välja läinud.

Ja no muidugi ei saa mainimata jätta H&M Home, Zara Home

Mis siis muud, kui shoppama!

One thought on “Kus ma shoppan?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: