UUS sisustuspood Nordic Design Home

Aina huvitavamaks ja pilkupööravamaks linnaosaks arenev Kalamaja on jälle ühe imelise sisustuspoe võrra rikkam. Kui mõni võib mõelda, et kas neid jubina-ja sisustuspoode juba liiga palju pole, siis mina ütlen, et Eesti oli enne just ühe Nordic Design Home võrra vaesem…sisseastudes tundsin nagu oleksin lõpuks koju jõudnud 🙂 nii PALJU stiilselt valitud, kvaliteetseid ja ka hinna poolest taskukohaseid tooteid üheskoos. Muidugi andis palju juurde värvide poolest omavahel imehästi harmoneeruvad tooted ja kirsina tordil pakutakse seal ka kohvi. Sest milline oleks üks korralik sisustuspood ilma oma kohvibaarita? Kohvigurmaanidele teadmiseks, seal serveeritakse Rocket Fuel kohviubadest valmistatud kohvi ning maitsvaid pagaritooteid, kui poes ringivaadates peaks nälg näpistama hakkama. Salong on avatud juba varakult T-R 8:30-20 & L-P 11-18, esmaspäeviti on aga puhkepäev, mis minu meelest on igati mõistlik otsus.
Soovitan soojalt minna vaatama ja kui endale pole midagi vaja, siis leiab sealt kindlasti midagi kingituseks!

verde

Multifunktsionaalne peegel Verde teeb asjade ärapanemise ja eksponeerimise nii palju lihtsamaks.

padjapüür art

Uuel hooajal saad kiirelt ja lihtsalt muuta kodu ilmet nende mõnusate padjapüüridega (pildil Art).

globe

Kööki, elutuppa leidub salongis palju vaaseküünlajalgu, serveerimisaluseid ja muid aksessuaare. Näiteks ostsin ise hiljuti sellise marmorist riiuli vannituppa

vexx

Valikust ei puudu ka valgustid. Leiaksite neid nii põrandale, seinale kui ka lauale ja lakke.

 

xy

Silma jäid kohe ka Nordic Design Home signatuurtooted, näiteks need tammepuust ja marmorist lauad XY, mis on valminud koostöös noore Eesti mööblitisler Kenneth Pert’iga.