Imitatsioonid

Viimasel ajal on palju hakatud kasutama kõiksugu imitatsioone, illusioone jm võimalusi, kuidas asendada päris asja. Ning tase on juba nii kõrge, et peaaegu ei teegi enam vahet kunstlikul ja päris materjalil. Kuigi päris asi on alati aus ja ehe, on palju olukordi ja kohti kuhu see praktilistel kaalutlustel siiski ei sobi.

5
Roheluse toomine linna keskkonda pole sugugi raske. Kunstmuru on mugav ja ilmastikule vastupidav, et kasutada rõdul, terassidel. Pealegi ei pea teda pügama ning ta ei pleeki ega kuiva 🙂
4
Kui puit niisketes ruumides pole esimene valik, siis tänapäeval on keraamiliste plaatide tööstus nii kõrgel tasemel, et petab ka treenitud silma ära. Lai valik erinevaid puidu imitatsiooniga plaate annavad juurde viimistluse võimalusi, millega saab luua hubaseid vannitubasid.
3
Leidub palju troopilisi, rohelust pakkuvaid (foto)tapeete, mis kohe kutsuvad pikniku pidama…
2
Isiklikult on mul raamatuid imiteerivate tapeetide vastu vastakad tunded, kuid selline võimalus siiski eksisteerib…ja ilmselt mõnda spetsiifilisse kohta on ka hea/huvitav valik.
1
Pole palju ruume, kuhu kasvõi ühte pisikest akent pole tehtud, aga kui on selline pime ruum, kus peaks pesitsema pikemat aega (mõni tööruum, vannituba/WC, keldrist ehitatud eluruum) siis võib tõesti lisada akent imiteeriva pildi, kui tehniliselt muud varianti pole 🙂 jällegi, veidi vastakad tunded.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: