Muinasjutuline korter

Lutheri kvartalis on valmis saanud üks korter…mõnesmõttes on naljakas öelda korter, kuna tegemist on ca. 240 m2 elamisega, mis ulatub läbi kolme korruse ning millest ainuüksi kelder moodustab 70m2. Unistuste panipaik!
Nagu piltidelt näha, on seal elav neiu lõbusalt värvidemaias, ei karda pööraseid mustreid ja julgeid ettepanekuid 🙂 Temaga koostöö möödus igapäevaste ideede puhangutega. Kõikidest mõtetest/ideedest välja noppida essents oli parajalt keeruline, kuid just mõnusat väljakutset pakkuv. Tore, kui klient tuleb su ideedega kaasa ja viib ka kaugemale ning mõnesmõttes mugavustsooni ääremaile kõndima…igaljuhul lõpuks koorus meie peamurdmise tulemusena välja see – ootamatult värviline, piirangutevaba interjöör, kus lasime fantaasial meid juhtida ega peatunud enne, kui viimanegi idee läbinäritud ja oma koha leidnud:

2 kommentaari “Muinasjutuline korter

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: