DIY köögimööbel

seinakell

Kuna mul endal on parasjagu käsil väga käepärastest vahenditest köögi meisterdamine, siis on inspireerivaks osutunud OSB ja vineer-või puitplaatidest valmistatud köögimööbli projektid. Oluline minu jaoks oli, et leiaksin kõik asjad kõige tavalisemast ehituspoest ning saaksime elukaaslasega ise kokkuklopsimisega hakkama.
Mõned leiud ja ideed jagan ka teiega:

2
Värvitud OSB plaadist tehtud funktsionaalne köök. Siin on nutikalt ära kasutatud kööki täies kõrguses. Et kitsast ruumi ruuremaks trikitada, võib kasutada peegleid. Jah, ka köögi tagaseina võib panna peegli 🙂
1
Leidsin palju lihtsaid puidust ja vineerist kööke, mille minimalistlik joon oli kuidagi võluv. Kui ei taha uksi täielikult värvi alla jätta, siis on variant ka valgeks peitsida/õlitada.
4
OSB oma naturaalsel kujul, tegelikult väga mõnus soe toon. Lisades üles modernsed värvitud MDF seinakapid, on selles köögis kohe palju korrektsem mulje suudetud luua. Näha on, et ka sahtleid on lihtne ise  meisterdada.
7
Kui ei taha oma eelarvest liiga palju kapiustele kulutada, siis osaliselt võivad lahendust pakkuda kardinad. Mõnikord pannakse nad trossile, aga mulle tundub, et toru peal on palju kindlam (tross vajub longu) ja kenam.
3
OSB plaadist saab teha ka pisemaid aksessuaare, näiteks seinakella
5
Või öökapi.

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: