Õrn-roosa-manna

Roosa. Ammugi mitte üheselt mõistetav toon. Minu ühes (salajases) lemmikus – peenes lõheroosas toonis, on midagi äärmiselt võluvat…selle erinevad tonaalsused varieeruvad kahvatumate ja soojemate variantide vahel. Õhk-õrn roosa on minu meelest väärikas ja meeldiv valik interjööri, seda sugugi mitte lapsikuks muutes. Ka novembrikuu Elle Decoration’i kaanepilt oli hubaselt roosa 🙂 see näitab, et teemas on jumet. Valisin oma mahukast Pinteresti kogumikust välja mõned ruumide näited ja tooted, mis annavad aimu, kuidas seda värvi ka oma koju oleks võimalik tuua. Ei peagi ju kõike roosaks värvima, aga mõni hoolikalt valitud detail ning voila. Ahjaa, millegipärast meenubki mulle selle naiselikult šiki tooniga Prantsusmaa.

kardinad

Kahvatu roosad rasked kardinad ja sama tooni aksessuaarid muudavad selle heleda interjööri eriti unelevaks ja ebamaiselt rahulikuks. Nagu ilus unenägu?

morosos diivan

Moroso roosa diivan, kombineerituna erinevate graafiliste ja julgete mustritega

FLAUTI by GALLERY S.BENSIMON

FLAUTI Murano klaasist valgustid, disainitud Giopato & Coombes poolt

iitala salmon pink alvar aalto vaas

Iitala, Alvar Aalto vaas

Le Creuset in color- Cherry Blossom

Le Creuset in color- Cherry Blossom

linane

Linased voodiriided pastelsetes toonides. Valge + hall + roosa = perfektne kombo

lõheroosa

Värske kombinatsioon roosa ja grafiitmustaga, loob interjööris üsna maskuliinse meeleolu. Kas pole põnev ja ootamatu?

Menu grinder

Minu lemmikud – MENU soola ja pipraveskid sobilikes toonides

roosa, hall

Nagu juba mainisin, sobib hall värv lõbusamat roosat tasakaalustama ja aitab vajalikul määral ka asjalikumaks teha 🙂

Superfront

tool

Valge on suurepärane tasakaalustaja ning seab teatud piirid ülevoolavamatele toonidele. Tekitab nagu õhku ja ruumi juurde, laseb hingata. Siin see roosakas tool ja graafiline sein mõjuvad väga mõistlikult 🙂 Oleksid nad osa mõnest teise värvigammaga interjöörist, kus valge puuduks sootuks, oleks  tulemus intensiivsem.

tugitool

Eriti õrn-roosa kangaga tugitool.

valamu

Ühe lastetoa vannituba! Stiilipunktid lendavad. Väga oskuslikult kombineeritud toonid ja materjalid. Mina, suure inimesena, oleksin ka väga rahul sellise lahendusega. Hea näide sellest, kuidas ruum on võimeline vaatama ka tulevikku – usun, et selles vannitoas on rahul nii 5 aastane kui ka 15 aastane tütarlaps.

välisuks

Mul on tohutu nõrkus värviliste uste ja aknaraamide vastu. See uks siin on maagiline.

voodi

Veel üks hubane hallikas kombinatsioon roosa ja vasekarva detailidega.