Humoorikad ja/või mõtlemapanevad plakatid @sisustussalong Muster

Kolmapäeval käisin Mustri poes ringi vaatamas. Võtsin kohe mõnuga aega, et seal uudistada ja avastada, mis nad enda väljapanekusse võtnud on. Enamasti olen pidanud sealt alati suure kiiruga läbi käima, otsides midagi väga konkreetset või tuuseldama sadade tapeetide seas 🙂 Aga see päev oli mul aega ja ma kohe nautides käisin seal ringi ja tegin loomulikult pilti. PALJU pilte, järgnevad postitused panengi üles sealt leitu põhjal (tegin väiksed kollaažid). Ja veel võite piiluda postitust Eesti disaini kohta, mida käisin avastamas Disaini Majas.20140320-110709.jpg

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: