Eesti disain rokib! @DisainiMaja

Käisin teisipäeval Eesti Disaini Majas ja avastasin seal palju palju ilusaid ja andekaid asju! Olin ühesõnaga vaimustuses ja tahan nüüd kõik Eesti kodud sisustada Eesti asjadega, sest nad on lihtsalt nii võrratud 🙂 olete nõus? Neil on ka e-pood olemas, kust saab osta oma maitse järgi valgusteid, mööblit, nagisid, küünlaid, ehteid ja mustmiljon muud ägedat vidinat! Aga veel parem on minna kohapeale, sest seal ringi vaadates tekib kohe inspiratsiooni laine ja mina küll tulin sealt too päev välja uue energiaga, mis oli täis usku Eesti disaini ja rõõmu, et nii palju andekust on ühte kohta kokku toodud. Minge kohe vaatama ja äkki leiate, et just täna on see päev, kui kindlasti on vaja mõni küünlajalg või keraamiline nõu endale soetada või kellelegi kinkida!20140320-111241.jpg

One thought on “Eesti disain rokib! @DisainiMaja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: