Väike köök ENNE/PÄRAST

Nagu ikka, küsitakse päris palju köökide sisekujundusi ja ma teen neid heameelega 🙂 Sest juba ühe ruumi värskendus annab kodule palju juurde.

Köök, kui koht kus me toimetame suure osa oma ajast, võiks kasutamise käigus pakkuda ka rõõmu oma funktsionaalsuse ning mugavuse poolest.
Nii pöörduski üks vanem naisterahvas minu poole, et muundada oma pisike kööginurk helgeks ja mõnusaks, kõiki tema vajadusi rahuldavaks kohaks. Ekstreemseid lahendusi siia ei pakkunud ja ka hind oli oluline argument – teada ju on, et eritellimusel mööbel võib päris kulukaks osutuda. Seega kõike seda arvesse võttes, kasutasime lihtsaid ja toimivaid lahendusi/ materjale.
Enne ei mahtunud daamil potid, pannid ja muu köögi kraam kappidesse ja riiulitele hästi ära ning kuna oli palju avatud osa, jättis köök alalõpmata segamini mulje. Loomulikult ka kõik mööbli furnituur oli aastakümnetega väsinud. Uues köögis peitsime kõik uste taha ning muutsime kapid sügavamaks-kõrgemaks, et kõigel oleks oma koht.

Veel näiteid enne & pärast projektidest saab piiluda SIIN

img_5919-copy
Helge ja selge
img_5917-copy
Poolmatina värvitud heledad MDF uksed (ei, tegelikult ei ole tegemist lumivalge uksega) kombineeritud rustikaalse puiduse kõrgsurvelaminaadist tööpinnaga. Seinal taustvärvitud klaas, et kaitsta seina pritsmete eest. Miks just taustvärvitud? Seepärast, et aja jooksul koguneb klaasi taha sodi, äädikakärbseid ja muud põnevat ning kui klaas pole värvitud, on see kõik seal taga näha.

2 kommentaari “Väike köök ENNE/PÄRAST

    1. Tere, tänan küsimuse eest. Minu mäletamist mööda oli külmik eraldiseisev (ilmselt pole piltile jäänud või oli teises ruumis, ei mäleta enam) ja pesumasin läks ühe kapiukse taha (integreeritud)…aga kuna see projekt oli üsna ammu, siis ei oska hetkel rohkem öelda 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: