Ilmus väike artikkel sügisesest kodukujundusest

Kui minuga võttis ühendust Heidi Toome Naistelehest sooviga saada minu arvamust ja mõtteid selle sügise trendide kohta, olin rõõmuga nõus aitama.

Ise otsin värviinspiratsiooni ikka loodusest ja selleks on sügis nii suurepärane aeg. Minu rõõmuks olen sel aastal kokkupuutunud paljude klientidega, kelle esmane soov on saada värvidest ja mustritest pakatavat kodu. Ütleksin, et see pole olnud eesti kodudele just tavapärane soov, kuigi ma leian et tuleks kasuks.

Sisustustrendide seas säilitab alati oma koha põhjamaine, minimalistlik ja karge interjöör või siis rahulikud neutraalsed (beežikad) toonid, mis mitte kedagi ei “ärrita või pahanda”. Aga samas, miks end liigselt tagasihoida? Meie kliima ja hallivõitu ilmad soosivad just seda, et siseseinte vahele tuua värve, mustreid ja hubasust sisse. Värvid mõjutavad meid nii suurel määral, et osa sellest mõjust me ei suuda isegi teadvustada.

Targalt valitud värvi, mustri-ja tekstuurikombinatsioonid on võimelised muutma meie meeleseisundeid. Meil on võimalus muuta oma kodud selliseks, et nad meiega suhtleksid – positiivselt turgutavaks ning hubaselt rahustavaks, optimismi ning teotahet süstivaks 🙂 Tean seda omast käest, et pikad pimedad õhtud, külmad ilmad või sombused päevad ei mõju meie enesetundele ja teotahtele eriti ergutavalt (pigem poeks teki alla ja oleks vaikselt omaette).

Leidge üles sügisest värvid ja tooge nad tuppa!

Väike lugu sellest, kuidas sügisel lihtsate vahenditega oma kodule uus nägu anda
Väike lugu sellest, kuidas sügisel lihtsate vahenditega oma kodule uus nägu anda

Naistelehe artikkel (28/10/2015)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: