Vaatame lakke

Me oleme väga harjunud ning peame iseenesestmõistetavaks, et meie laed on valged. Selles nagu poleks küsimustki. Aga mina soovitan sellest teha küsimuse. Olen ammu katsunud oma projektides seda ideed katsetada, mõnikord tuleb klient kaasa, mõnikord jääb tegemata 🙂 aga sellegipoolest näete järgnevate näidete põhjal, et lagi ei pea olema valge ning võiks öelda, et isegi on huvitavam, kui ta pole. Loomulikult ei pruugi see 100% igale poole sobida, aga alati leidub nutikaid lahendusi, kuidas laepinda siiski kreatiivselt ära kasutada.

Aga palun:

Colour power 🙂 värvid mõjutavad meid olulisel määral, meie enesetunnet, energiat ja üleüldist heaolu – valige seetõttu hoolega, milliseid toone enda ümber soovite näha ja jääge endale truuks. Kui tunnete, et just roosa lagi on see, mis teid rõõmustab, siis go for it! (alati saab üle värvida)
Müstiliselt mõjuv koobas, mis kohe kutsub lõõgastuma ja aega maha võtma
Igavene lemmik = lilla + kollane
Tasub vaadata ka materjalide osas ringi, puidust lagi mõjub ruumis hubasena. Antud interjööris on tegemist küll väga minimalistliku ja karge värvilahendusega, kuid siingi pakub puit selles monokroomses ruumis soojust.
Mõnikord annab arhitektuur kätte sulle materjalid ja patt oleks neist mööda vaadata või neid kinni katta. Nagu öeldakse, hinda seda, mis sul juba olemas on. Mida vähem erinevaid materjale kasutada, saavutame ühtse ja läbimõeldud ruumi, kus kõik on “omal kohal” ja sulandub mõnusaks tervikuks.
Värvide ja pindadega mängides saame tekitada visuaalseid efekte, kus tundub nagu lisatud oleks mõnda teist materjali. Siin on hästi näha, kuidas tume lagi tekitab magamistoas rahuliku meeleolu ning ei mõju üldse liiga domineerivalt, kuna teda tasakaalustab ümbritsev hele. Sellist varianti soovitan esialgu kasutada neil, kes ei julge kohe kõike tumedaks rullida 🙂
Mõnus öö-sinine, üks paljudest lemmikutest. Kuigi te pole näinud minu selle värviga tehtud interjööre, teage et see mulle meeldib. Mõnevõrra heledam kui must või tumehall, samas lisab värvi – ideaalne kombo minu meelest.

Üks näide veidi ebatüüpilisest lastetoast, kus vanemad on julgenud katsetada tumedamate ning intensiivsemate värvidega.

Puutun iga päev kokku inimestele sobilikke värvilahenduste otsimisega ja üsna tihti lüüakse viimasel hetkel värvide ees põnnama. Isegi kui alguses tullakse minu jutule erinevatest värvidest ja mustritest kirevate ideedega. Kerge on oma unistused kõrvale heita ja mitte katsetada, proovida uusi asju, aga mis puudutab seinte värvimist, kas või osaliselt, siis…võtke julgus kokku ja alati saab üle värvida 🙂

/Source/

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: