Projekt: Ole “Pai” restoran

Nagu öeldakse, loodus tühja kohta ei salli. Söögikohtade eluiga on tihtilugu lühem kui algselt loodetakse ja seepärast üllatavad meid iga nurga peal isegi iga kuu uued ja veel ägedamad kohvikud, restoranid, peokohad, mis loodavad inimestele meelejärgi olla ning neile kustumatuid elamusi pakkuda.

Rotermanni kvartalis endise restoran-peokoha HETK’e asemel on avatud uus Restoran/Klubi PAI, kus päeval saab süüa ja õhtul kõik head toidud maha tantsida.

Restorani sisekujunduse tegi Ruumikoda koostöös Eesti parima metallikunstniku Kalle Pruudeniga, firmast Hansanova, kelle meisterlikud kaaslased aitasid teostada baaritaguse valgusseina koos treppide ja piiretega. Täname väga kõiki projektis osalejaid, ilma kelle töökuse ja kannatlikuseta see projekt poleks teostunud 🙂 Suur aitäh!

Interjööri tegime tumeda ja värvilise ning palju on mängitud valgusega, mis enamus kohtades on värvimuutva nutika LED lahendusega, mida saab sättida ja muuta nutitelefoni pealt. Osa mööblit ja detaile otsustasime ära kasutada eelmise koha interjöörist, et need kes mäletavad Hetke ja on nautinud lahedaid hetki seal olles, tunneksid uues kohas veidi ka nostalgiat 🙂

Väike sniikpiik interjööri (osadel piltidel on ettevalmistused veel hoos – uuemad pildid tulekul):

 Kes mäletab, see teab :)

http://www.olepai.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: