Mugavused köögis

Kevade saabudes on paljud hakanud oma kodudes ringi vaatama ja otsivad võimalusi kuidas sinna uut elu sisse puhuda. “Tahaks midagi muuta, aga kust alustada?” Olen alati arvanud, et ükskõik mis muutuseid kodu kujundades läbi viies, peaks esimese asjana ühe korraliku suurpuhastuse tegema ja seejärel vaatama, kuidas allesjäänud asju efektiivsemalt ja lahedamalt ringi organiseerida. Peale asju täis garderoobi on kindlasti kodus veel üks paik, mis alati vajab ümberkorraldamist – KÖÖK.

Ka oma köögis ringi vaadates ja hetkel palju erinevaid projekte tehes (mille hulka kuuluvad ka köögid) avastasin, et ka minul on suur tuhin seal midagi korraldada. Alustades maitseaine riiulite organiseerimise ja puust söögiriistade värvimisega, lõpetades sellega, et unistan üldse uuest köögimööblist, mis täielikult rahuldaks minu kõiksuguseid soove. Inspiratsiooni otsides avastasin üllatunult, et ma polegi veel kokku pannud postitust lahedatest ideedest, mis teeksid meie elu köögis mugavamaks. Tihti kööke disainides võib jääda kinni stamp lahenduste juures: sahtlid sinna, riiulid ja seinakapid sinna, söögiriistade rest sinna jne. Peale mööbli ja tehnika funktsionaalse paigutuse muudavad just näiliselt pisikesed asjad ka sinu väikese köögi suursuguselt mugavaks ning võid hiljem end kuulda ahhetamas, et kuidas ma ilma selleta enne elada suutsin 🙂 ?

Järgnevalt siis väike kollektsioon mõtetest, mis minu meelest on lihtsad aga töötavad hästi. Sellest leiab ideid nii köögi üldilme parandamiseks, kui ka lihtsalt nugade jm söögiriistade paigutamiseks, organiseerimiseks.

     67463a104c3072b218c95a1cbfcb3fff

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: