Betooni võlu/ Concrete beauty

Mõtlesin, et võiksin teie jaoks kokku panna loo betooni paljudest võimalustest interjööris. Tihti arvatakse, et betoon on külm materjal – nii tooni poolest, kui ka oma olemuselt. Mina isiklikult küll ei arva, et ta peab ilmtingimata külm olema. Kombineerides teda näiteks sooja puiduga või värviliste detailide/ materjalidega interjööris, võime saavutada päris põneva ja ootamatult sooja tulemuse. Ja kuigi palju tehakse betoonist suurt monoliitset disaini, võime teda ka palju miniatuursemalt ära kasutada – näiteks äratuskella, lambi või valamu näol.
Often people think concrete is a cold material not suitable for coziness. I don’ t agree 🙂 You could always combine it with warm rustic wood or colourful accessories & get a surprisingly warm ambience! Or get only few small items from concrete, that pop up in the middle of your living space.
 
Mõned betoonist näited, mis võibolla julgustavad seda ilusat materjali edaspidi proovima:

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: