Must Matt Mood

Ei saa üle ega ümber ühest lummavast toonist – mustast…Olen üks neist inimestest, kes usub, et vähemalt üks must asi teeb kõik paremaks. Midagi musta peab alati mul kaasas-küljes-seljas olema.

PS. Sel suvel ostsin oma elu esimese valge kleidi. Olin meeldivalt šhokeeritud, et see mulle sobis 🙂 ja et see mulle meeldis! Nii et mul on veel lootust. Ja ka värvid meeldivad mulle väga, kuigi seda tihti ei ole näha minu riietumises. Aga mõned on näinud mind punase salli, erklillade pükste või kirju pluusiga. Seega on kõik võimalik.

Tegelikult olen juba ammu tahtnud teile näidata, kui ilus on must. Tumedad maitsekad interjöörid, autod, majad, ehted, nõud, valgustid, küüned, kohvi jne jne.

Siit väike must kollektsioon…

must.001must.002 must.009 must.008 must.007 must.006 must.005 must.004 must.003