Lähme messile!!!

Juheii! Ongi varsti käes selleaastame messi aeg – INTERJÖÖR2014 on peagi siin 🙂 Kindlasti, kui aega, minge hüpake sealt läbi. See kestab 25.-27. aprill ja pakub taaskord suurepäraseid inspireerivaid ideid, lahendusi, talendikaid väljapanekuid. Nii põnevil! Võibolla mõndade jaoks pakuvad välismaised sisustusmessid rohkem põnevust ja elevust, aga minu arvates tasub käia lahtiste silmadega ka siin kodumaal ringi. Ühesõnaga KÕIK MESSILE !

Kohtume seal 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: