Tahvelvärv – mu salaunistus…

Panen tähele, et alati kui näen kuskil tahvelvärvi (kellegi kodus, kohvikus, büroos), tekib suur tahtmine ka ise proovida midagi ära värvida sellega. Ma tean, et tahvlivärv pole maailma kõige praktilisem asi…kellele seda kriiditolmu veel vaja on (kassikarvu juba piisavalt). AGA selles lihtsas värvis on minu jaoks peidus väike võlu. Hoolimata ebapraktilisusest, kavatsen ma siiski nii mõnegi nurga, asja ja kes teab mida veel tahvelvärviga üle värvida. Ja siis kui kriiditolmust kõrini, värvin jälle teisiti. Julgem seinaviimistlus lisab ruumile isikupära, loomingulisust ja mis mulle tahvelvärvi juures enim meeldib – saab kasvõi iga päev sinna midagi uut kirjutada/joonistada. Väga lahe on näiteks kirjutada erinevaid tsitaate, loosungeid, kasvõi uusaasta lubadusi 🙂

Tegelikult plaanin üldse oma kodus seinu värvida. Idee on katsetada värvikaardi julgemate värvidega (minu arvates julgete). Sest, tihtilugu me kipume kartma neid erksaid, tumedaid, roosasid, vms värve. Aga õige kogus särtsu õiges kohas, lisab igale ruumile väikese kirsi.
Jagan teiega siinkohal näiteid esialgu tahvelvärvi eri kasutuskohtadest. Äkki võtate ka pintsli kätte…

Kritseldused köögikappidel
Mugav kirjutada kööki retsepte, märkmeid…
Seda projekti ootan kõige suurema põnevusega – leidsin Saaremaalt just vana peegli, mida oleks ideaalne üle värvida
Kui ei tea, mis purgis on…
Laua kaunistused (neid saab kasvõi lillevaaside või küünlajalgadena kasutada)
Mõnus vooditagune magamistoas…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: