Remont vol 1

20140314-114843.jpg

Hakkasime Saaremaa kodus remonti tegema!! Esimese asjana läksime kipsi kallale & paljastasime vana seina. Teoreetiliselt ootasime sealt leida 1m paksuse paekivi seina, aga vastu tuli hoopis tellis…ilmselt paekivi on tellise taga. Maja kõik välisseinad on tegelikult paekivist, aga esimese hooga nüüd siis selline üllatus. Dilemmas, kas kangutame veel või oleme rahul tellisega. Arvestades, kui palju meil teha on, arvan et lepime tellisega 🙂 eks siis pärast näeb, mis otsustasime!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: