HUG – Designed by A. Radice and F. Orlandini

Hubane, mõnus Itaalia mööbel! Kui käes on aeg end mugavalt sisse seada, visku südame rahuga tugitooli nimega HUG. Oma võrratu koheva olemusega, teeb ta just seda – kallistab sind 🙂 Ainuke keeruline osa võib olla värvi & materjali valik…liiga palju variante! Aga kui see raske otsus tehtud, jääb üle ainult NAUTIDA ja lasta end kallistada…

Cozy Italian furniture! When its time to get comfortable, its time for a little HUG. Hug will do just that – hug you when you sink into its fluffy surround. And it comes in too many colour and fabric/leather options! Hard to choose, really…but once that’s picked, all that’s left is to enjoy 🙂
The size of this cozy seat is W120cm x H65cm x D110cm

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: