Garden Tower – who wouldn’t want it?

Kes ei tahaks seina, mis on samad ajal ka väike aed? Neid on hea laduda üksteise otsa, disainides just nii kõrge aed-sein kui soovi on! Ideaalne peitmaks naabreid 🙂 või ennast! Sobivad õue, tuppa, niisama kuskile…ja miks mitte proovida neid ise teha?

Who wouldn’t want a wall, that’s also a garden? Impress your neighbours, hide your neighbours, stack them or use one on it’s own, indoors, outdoors, beside doors, GardenTower can help bring a bit of life into any environment.

image

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: