Valgustite lõputu ilu…

Tegin Pinteresti lehele mõned uued inspiratsiooni kaustad. Organiseerisin disaini leide ning vaatasin, et hakkasid välja kujunema teatud ruumid/ teemad, mis vajasid päris oma kohta. Seega palun minge ja uppuge imeilusate valgustite valikusse või kui parasjagu on käsil vannitoa remont, siis selle lehe pealt saab kindlasti palju mõnusaid ideid, mida kodus kasutusele võtta. Kunagi tegin ka lehe söögikunsti armastajatele, kes hindavad kauneid ning funktsionaalseid kööke – FoodSpace on just õige koht, kus lasta fantaasial lennata ning unistada (ja kindlasti ka realiseerida oma ideid) oma ideaalsest köögist või söögitoast.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: