Kus ma shoppan?

Kindlasti mõnikord mõtlete, kust leida lahedaid disainesemeid, mööblit, valgusteid, aksessuaare? Mõtlesin jagada mõndasid enda lemmik kohti, kus shoppan ja kogun inspiratsiooni või niisama unistan (et kui palgapäev oleks iga päev) 🙂

SNUG – e-poes on esindatud erinevad põhjamaade kaubamärgid nt. House Doctor, Bloomingville, Hübsch jt. Leiate sealt kõike Skandinaavia stiilis alates mööblist ja valgustitest kuni peeglite, vaipade ja muude aksessuaarideni välja.

STUDIO LIVING – lubab tuua meieni julge ja loomingulise disaini. Brändide valikut tehes on au sees eelkõige vähemtuntud väiketootjad ning jätkusuutlik Skandinaavia ja Euroopa mööblidisain, mida poest niisama ei leia.

NORDIC DESIGN HOME | Kopli 6, Tallinn – inspireeriv kaasaegne Skandinaavia mööbel, valgustid ja aksessuaaride salong/ kohvik Kalamajas.
PS. seal saab maagilist kohvi 😉

HUNTERIOR | Väike-Männiku 5, Tallinn – eriline koht, kus Skandinaavia vibe kohtub boheemlasliku stiiliga, etniline nüüdisaegsega ja vana uuega. Tegemist on elustiilipoega, kus lisaks mööblile leiab erilisi ja põnevaid kodusisustustooteid tervest laiast maailmast. Toovad maale brände HK Living, Love Warriors, Snowdrops Copenhagen ning Tine K. Home.

TREIMANN | Poordi 1, Tallinn – on oma tootevalikusse valinud parima kvaliteedi, moodsa disaini ja mõistliku hinnaga tooted Euroopa südamest. Lisaks mööblile pakuvad pidevalt täienevat valgustite ja aksessuaaride valikut, tähtsal kohal on ka tunnustatud Eesti kunstnike looming. Mulle meeldivad seal salongis eriti Notre Monde omanäolised kandikud ja Ethnicrafti mööbel.

HOUM design – Müüb enamuses vist Prantsuse brändi HARTO tooteid. Mulle on silma jäänud pigem just vaibad ja mõningad dekoratiivsed esemed.

ELKE MÖÖBEL | Tedre 55, Tallinn – sealt leiab nüüd küll igaüks midagi…lai valik mööblit, valgusteid ja aksessuaare nii koju kui kontorisse. Brändide nimekiri, mida ELKE maale toob on metsik!

FURGNER | Sakala 7, Tallinn – kodusisustuskaupade pood, mille valikust leiab ennekõike põhjamaist ja kaasaegset disaini. Valikus on hästi disainitud, funktsionaalsed ja kvaliteetsed mööbliesemed, mille hinnasilt ei pane toolilt kukkuma.

EESTI DISAINI MAJA – ka päris oma Eesti disaini leiab rikkalikus valikus ning seda ma enamasti soetan Eesti Disaini Majast. Peale ehete ja kottide, müüakse seal ka mööblit, koju tekstiile, valgusteid ja keraamikat + midagi ilusat seinale.

PRISMA – teate, sealt leiab ka ikka ägedaid asju ning tihti palju soodsama hinnaga. Näiteks Iitala serviisid, Finlaysoni tekstiilid ja mõnikord olen sealtki vaibaga koju läinud 🙂

HOMEART sisustuspood + kohvik | Telliskivi 60a, Tallinn – Homeart on HYGGE vibe’ga kauplus, kus tunneb end nagu kodus. Põhitooted on käsitsi korjatud Skandinaavia kasutatud mööbel, mis on segatud trendikate koduvalgustitega, köögitooted, lauanõud, majapidamised, küünlad, tekstiilid jne. Kaupluses on ka lahe kohvik, mis pakub värskeid küpsetisi otse ahjust, suurepärast kohvi või klaasi veini 😛

 

Mis siis muud, kui shoppama!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s